Sidetable steigerhout

Sidetable steigerhout

Een sidetable steigerhout is de Engelse benaming voor een bijzettafel gemaakt in steigerhout. Onmisbaar is dit kleinmeubel in uw interieur en exclusief door zijn prachtige uitstraling.

Functies

Een sidetable steigerhout kan makkelijk bijgezet worden als extra legplaats voor een drankje of een boek. Soms staan ze op wieltjes wat verplaatsen makkelijk maakt. Ook decoratie of verlichting kan op de sidetable steigerhout geplaatst worden.

Steigerhout

Steigerhout is een zachte houtsoort, het is een vuurhouten soort dat afkomstig is uit Noord-ScandinaviĆ«. Het dankt zijn naam aan de loopplanken die bij haven – of bouwsteigers worden gebruikt. Maar stilaan verovert steigerhout de meubelindustrie. De sidetable steigerhout kan onbehandeld zijn of bewerkt zijn met olie of verf. Deze houtsoort leent zich prima voor binnen en buiten.

Daardoor is deze sidetable steigerhout bij uw tuinmeubelen te plaatsen.

De aankoop vindt u in meubelzaken, bij tuinmeubelen of online. U neemt bepaalt best vooraf de gewenste afmetingen. Een timmerman kan uw bijzettafel volledig op maat maken. Bespreek de levertijd. Met wat geluk kunt u dit meubel ook gemonteerd meenemen in uw wagen als het niet te veel plaats in neemt.