Sidetable wit hoogglans

Sidetable wit hoogglans

Deze chique wit hoogglans sidetable is het element dat nog ontbreekt in uw huis. Deze side table wit hoogglans heeft een ruim oppervlak voor uw spulletjes, zoals uw favoriete fotolijsten of een mooie plant. De sidetable wit hoogglans is ook zeer geschikt als bijzettafel voor hapjes en drankjes als u bezoek heeft.

Stijlvol in elk interieur

Meubels met een hoogglans afwerking passen perfect in elk interieur. Of het nu strak, modern of vintage is. De combinatie van matte en hoogglans meubelen oogt vrolijk in uw woonkamer. Deze side table wit hoogglans combineert zelfs goed met antieke meubelen. U zult verbaasd zijn hoe goed hij combineert met de rest van uw inrichting.

Schitterende afwerking

Door de afwerking luistert de sidetable wit hoogglans zelfs de meest donkere kamers op. Hoogglans werkt lichtweerkaatsend. Licht van buiten én uw eigen verlichting worden van het tafeloppervlak weerkaatst. Deze sidetable wit hoogglans zorgt voor een prachtig lichtspel in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Ook als uw interieur vaak met de laatste mode meegaat, blijft deze sitetable wit hoogglans erin passen.

Schoon in een oogwenk

Hij is eenvoudig schoon te maken. Deze sidetable wit hoogglans is zodanig gelakt dat er drank- of etensresten in blijven steken. Vieze handjes, etensresten en zelfs rode wijn poetst u er zo af. Door de uitgekiende afwerking kunt u hem zelfs in een kinderkamer kwijt. Dit meubel heeft geen scherpe randen waaraan uw kind zich kan verwonden. Bedenkt u zich eens hoe mooi de foto’s van grootouders, vriendjes en familie hierop staan.

Ook mooi op kantoor

De sidetable wit hoogglans staat ook perfect op uw kantoor- of in uw praktijkruimte. Hij voorziet uw werkplek van de frisheid die uw klanten zoeken. U kunt de tafel tegen de muur zetten met wat tijdschriften erop. Of los in de ruimte. Uw klanten en collega’s zullen u complimenteren op uw keuze voor dit moderne, sfeervolle meubel.