Sidetable wit modern

Sidetable wit modern

Erg handig Een sidetable is de Engelse naam voor een bijzettafel. Een sidetable wit modern is onmiskenbaar en past in ieders interieur. Een en bijzettafel is een klein meubelstuk maar kan toch een grote impact hebben in je woonruimte. Op de eerste plaats komt wel het gemak van de sidetable wit modern. Het beidt plaats aan een drankje, een boek. Door zijn compactheid is hij makkelijk te verplaatsen.

Stijlelement

De sidetable wit modern is als kleinmeubel een stijlemelent. Woonaccessoires of verlichting kan hierop geplaatst worden.
Een sidetable wit modern kan helemaal een witte kleur hebben of gecombineerd met glazen oppervlak toont hij erg luchtig. Makkelijk bij witte of donkere meubels als contrast. Het tafeltje kan ook afgewerkt zijn in hoogglanslak,gemaakt zijn uit geborsteld wit grenen of een aluminium frame of pootjes hebben. Voor iedere smaak, een oplossing.

Aankoop

Enkele tips voor de aankoop van een sidetable wit modern: meet vooraf de maat op waar u de bijzettafel het vaakst wil plaatsen. Zo voorkomt u een te grote of te kleine tafel. Zeker is de hoogte ook belangrijk. Handige Harry’s kunnen de tafel zelf monteren, wie dit niet lukt kan hem opgesteld aankopen. U vindt ze in interieur- en meubelzaken of online.